💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Дякую за своєчасну відправку. Залишились задоволеними.
Ответить
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Большая Деревянная железная дорога Viga Toys 90 эл. (50998)

В наличии
Артикул: 50998
3 162 грн
4 248 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Быстрый заказ
Описание
Залізниця – одна з найулюбленіших ігор малюків! Потіште дитину найповнішою версією залізниці Viga Toys на 90 деталей, в якій є пасажирський і вантажний поїзди, ферма з тваринами, пожежна станція, школа, магазин, поліцейський відділок, машинки, дорожні знаки, дерева і чагарники.

Для роботи батарейки не потрібні. Дитина штовхає поїзд самостійно.

Розмір зібраної дороги 108 х 76 х 11 см. Ширина рейок 4 см, відстань між канавками 2 см. Розмір кріплення: 1,8 х 1,3 см.

Маленькі машиністи зможуть будувати залізничну колію з мостами і переїздами, а також створювати навколо них міста або села. Іграшка сподобається малюкам дошкільного віку від 3 років.

Великий ігровий набір дає простір для фантазії і втілення ігрових сюжетів. Спорудження міста і ферми допоможе дитині розвинути рухові навички, мислення, координацію очі-руки. Залізниця від Viga Toys рекомендована для занять у дитячих садках і центрах розвитку.

У дітей з'явиться величезне поле для творчості в групі. Вони надовго поринуть у рольові ігри із залізницею, вигадають різні історії та пригоди. У процесі побудови конструкцій діти спілкуються один з одним і покращують комунікативні навички.
У наборі є міські установи: діти дізнаються про деякі професії, спробують себе в різних ролях. Спорудження залізничних колій у різних варіаціях розвиває просторове мислення, навички конструювання.

Набір із такою великою кількістю деталей підійде для спільної гри вдома, у дитячому садку. Групові ігри зміцнюють відносини, вчать спілкуванню і взаємодії.

Вагончики поїздів з'єднуються між собою за допомогою вбудованих магнітів. Усі деталі набору від Viga Toys виготовлені з деревини бука, вкриті нешкідливими гіпоалергенними фарбами. Кути і краї згладжені та відшліфовані.

Уся продукція Viga Toys сертифікована за міжнародними стандартами безпеки та якості дитячих іграшок: європейським EN71, американським ASTM.
Характеристики
Склад отгрузки
Склад (F)
Стать Для мальчиков, Для девочек
Материал Дерево
Возраст От 3 лет, От 4 лет, От 5 лет, От 6 лет

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх