💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Електронний конструктор 4M Шпигунські гаджети 7 модулів 30 проектів (00-06805)

В наличии
Артикул: 00-06805
714 грн
1 090 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Быстрый заказ
Описание
Електронний конструктор 4M Шпигунські гаджети познайомить дітей з електронікою та інформатикою у творчій та захоплюючій ігровій формі. Проектуйте та створюйте круті шпигунські гаджети, використовуючи Logiblocs.

Усередині комплекту 7 блоків, що з'єднуються між собою, включаючи блок живлення, кнопку, датчик світла, схему, логічний вентиль «НЕ», зумер електронний, записуючий пристрій і детальний буклет з інструкціями.

Що можна зробити із цього? Більше 30 проєктів та додатків, таких як зберігач монет, коробочка з повідомленнями, дверний дзвінок, пристрій оповіщення про вторгнення та багато інших. З цим набором для досліджень можна дізнатися багато нового зі світу фізики. Дайте волю своїй уяві–виявіть таланти в галузі електроніки!

Усі блоки конструктора працюють у поєднанні один з одним. Поєднайте цей комплект з іншими із серії Logiblocs, щоб розширити межі своїх експериментів.

Конструктор 4M Шпигунські гаджети відмінно підходить для занять у навчальних закладах, центрах розвитку, у тому числі за методикою STEAM. Електронні конструктори із серії Logiblocs допомагають зрозуміти область автоматики та електронних систем навколо нас. Від світлофорів до космічних станцій, від автомобілів до комп'ютерів–все у сучасному світі високих технологій управляється так само, як у Logiblocs.

Кожен пластиковий модуль з електронікою всередині має окрему функцію, і всі вони можуть працювати разом. З'єднуючи модулі в різних комбінаціях, діти з цікавістю створюватимуть корисні системи керування та гаджети. Наприклад, можна обладнати двері сигналізацією або автоматично записувати та відтворювати повідомлення.

Діти краще розуміють електроніку з цими наборами і, пройшовши покрокові інструкції, бачать результати у вигляді готових пристроїв. Logiblocs–це захоплюючі електронні конструктори, які допомагають зрозуміти світ IT у веселій та легкій формі.
Характеристики
Стать Для дівчат, для хлопчиків
Материал Металл, пластик
Возраст От 5 лет, От 6 лет, От 7 лет
Вес (кг) 0.25

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх