💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Набор для творчества fischerTIP Принцесса Box S FTP-533453

Нет в наличии
Артикул: FTP-533453
84 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Описание
Набір для творчості «Princess» німецького бренду fischerTIP, серія - Creativ складається з кольорових подушечок, виготовлених із картопляного крохмалю. За допомогою подушечок-тіпсів можна конструювати всілякі фігурки, викладати зображення. Варто просто змочити подушечки, після чого вони легко скріплюються між собою. FischerTIP – оригінальна і при цьому корисна іграшка для дітей, віком від трьох років.
Безпечний матеріал
Кольорові тіпси fischerTIP виготовлені з екологічно чистого, природного матеріалу - картопляного крохмалю, з використанням нешкідливих харчових фарб. Додатковий інструмент, який є в наборі, виконаний із безпечного біопластику. Матеріал подушечок є на 100% біорозкладним, а відтак безпечним для довкілля.

Комплектація і способи використання
Окрім 80 кольорових подушечок, у наборі є додаткові інструменти – ніж із біопластику і спеціальна спонж-серветка. Також у наборі є детальна інструкція з варіантами фігурок, які можна створити. За допомогою серветки зручно змочувати тіпси водою. Для цього потрібно попередньо намочити серветку. Змочені водою тіпси легко скріплюються між собою. Ножем можна розрізати подушечки на менші частини і викладати з них зображення. Усі елементи поміщені у коробку, розміром 12,6 х 5,7 х 13,5 см. Подушечки з набору «Princess» можна поєднувати і компонувати з подушечками з інших наборів кольорових тіпсів fischerTIP.


Даємо волю фантазії і розвиваємо моторику рук
Процес створення фігурок із тіпсів fischerTIP не лише захопливий, але й корисний. Завдяки набору для творчості fischerTIP «Princess» діти зможуть проявити фантазію. Під час творчості у малюків розвиватиметься образне мислення. Крім того, за допомогою різнобарвних подушечок можна вивчити кольори. Творчість із тіпсами допоможе діткам стати більш посидючими, зосередженими, уважними до деталей. Робота руками сприятиме розвитку дрібної моторики рухів, що позитивно позначиться на мовленні.

Характеристики
Склад отгрузки
Склад (А)
Стать Для девочек
Габариты Ширина 120 мм
Габариты Высота 60 мм
Габариты Глубина 130 мм
Вес (кг) 0.05

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх