💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Дерев'яна рамка-вкладиш Viga Toys Кольорові фігури (50015)

Нет в наличии
Артикул: 50015
363 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Описание
Познайомте дитину з фігурами і кольорами за допомогою рамки-вкладиша від Viga Toys. Навчальний набір складається з дерев'яної рамки з 8 виїмками різних форм і вкладишами до них. На кожному елементі є зручна ручка. Розвивальна іграшка буде цікава хлопчикам і дівчаткам переддошкільного віку від 18 місяців.
Із барвистою дерев'яною рамкою-вкладишем Viga Toys Кольорові фігури дитина навчиться розпізнавати предмети за формою: квадратний, круглий, трикутний, овальний тощо, а також запам'ятає кілька основних кольорів: червоний, синій, зелений, жовтий та їх відтінки. Крім того, малюк розвине уважність, логічне мислення, пам'ять і моторику рук.
Дерев'яна іграшка рекомендована для методик навчання Монтессорі, Нікітіних, Сегена. Її можна використовувати як удома, так і в дитячих садках і центрах розвитку. Пазл-вкладиш доречний і в інклюзивній освіті.
Подібні іграшки мотивують дитину до пізнання світу, ігор, досліджень і творчості. Розвивальні дерев'яні іграшки сприятливо впливають на сенсорну систему малюка: вони приємні на дотик, мають вагу. Яскраве кольорове оформлення рамки-вкладиша стимулює візуальне сприйняття, що важливо для навчання.
Пазл-вкладиш розміром 30 х 22,5 см і його деталі виконані з екологічно чистого матеріалу – деревини, завтовшки 1 см. Барвники, використані для покриття – безпечні та гіпоалергенні. Розвивальна іграшка виготовлена за стандартами безпеки та якості: європейському EN71, американському ASTM, як і вся продукція Viga Toys.
У комплекті підставка і 8 вкладишів із ручками.

Малюнки-підказки під вкладишами відсутні.
Характеристики
Стать Для дівчат, для хлопчиків
Материал Дерево

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.