💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Інтерактивна іграшка Hola Toys Дитячий садок (A935)

Нет в наличии
Артикул: A935
1 131 грн
1 188 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Описание
Ігровий центр Hola Toys Дитячий садок із фігурками звірят, веселими мелодіями, пісеньками і звуками схожий на ляльковий будиночок. Із ним можна розігрувати невеличкі сценки. Ігровий розвивальний центр сподобається дітям переддошкільного віку від 2 років.
Музичний ігровий набір у вигляді казкового дитячого садка зі звірятами покращує мислення, слухові навички, соціальні здібності, розвиває допитливість і уяву. Ігровий набір з музикою підготує до дитячого садка через гру, допоможе малюкам швидше адаптуватися, бути впевненими і товариськими.
Дитячий садок складається з основи у вигляді відкритого будиночка і декількох окремих частин – це ростомір у вигляді жирафи, парта, 3-колісний велосипед, 2 фігурки-неваляшки ведмедика і овечки, дошка. На основі є три великі кнопки: червона для прослуховування 3 мотивів зі звуками звірят, жовта програє 3 інструментальні мелодії (піаніно, скрипка, музична шкатулка), фіолетова з 5 звуковими ефектами (натисніть і утримуйте, щоб зациклити). Усі мелодії та звуки перемикаються коротким натисканням кнопок.
У дитячому садку є гойдалки у вигляді балансира і літачка для звірят. Щойно ви всадите їх покататися, заграють мелодії та звукові ефекти. Є кнопка регулювання гучності з 3 положеннями: тихо, голосно, вимкнути. Поставте ведмедика і овечку на танцпол і вони закружляють у танці під запальні звуки! А ще можна покрутити верхівку на даху будиночка, стрілки годинника і подзвонити у дзвіночок.
Сюжетно-рольові ігри з іграшковим дитячим садом допомагають дітям знайомиться, придумувати історії, уявляти себе в різних образах, проявляти креативність, розвивати фантазію, впевненість у здібностях.
Для роботи ігрового центру необхідні 3 батарейки АА (не в комплекті). Дитячий садок Hola Toys виконаний із міцного безпечного пластику. Розвиваюча іграшка отримала 6 сертифікатів якості, серед них європейський EN71 і американський ASTM.
Характеристики
Стать Для дівчат, для хлопчиків
Материал Пластик
Возраст От 2 лет, От 3 лет, От 4 лет

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх