💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Набір для декорування шкатулки з дерева 4M (00-02738)

Нет в наличии
Артикул: 00-02738
546 грн
573 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Описание
Декоруйте власноручно казкову скриньку! Цей набір для творчості допоможе дівчинці відчути себе дизайнеркою: вона розфарбує скриньку улюбленими кольорами, прикрасивши перебивними картинками. Там вона зможе зберігати намисто, каблучки та всі важливі дрібниці.
Створіть атмосферу творчої майстерні. Спочатку одягніть фартух, щоб випадково не забруднитися фарбою. Потім дайте дитині визначитися з кольорами, якими вона хоче розфарбувати скриньку. У цей момент вона стане справжнім митцем: для отримання деяких відтінків необхідно змішувати кольори. Наприклад, щоб отримати рожевий, змішайте червоний та білий, для зеленого – жовтий і блакитний (не переймайтеся, всі необхідні формули ви знайдете в інструкції). Або просто дайте волю фантазії!
Дайте поверхні висохнути та відкрийте двері справжній магії – декору за допомогою чарівних картинок. Не поспішайте знімати прозору плівку: нехай дитина виріжте вподобану картинку та зрозуміє, де хоче її приклеїти. Після цього зніміть прозору плівку та помістіть картинку зображенням вниз на панель скриньки, нанесіть трохи води за допомогою палички для наклеювання і залиште на 30 секунд. Готово! Обережно зніміть білий папір, а картинка залишиться на скриньці. Магія? Ще б пак! Розвиваючі іграшки не мають бути складними, вони мають бути чарівними.
Тепер залишилося фінальне приготування. Яка скринька обійдеться без дзеркала? Покажіть дитині, як приклеїти його за допомогою подвійної клейкої стрічки.
Набір із серії Crafts допоможе дітям відкрити в собі художній талант. Він стане справжнім скарбом для дівчинки. До того ж, він розвиває в фантазію, дрібну моторику та сприйняття кольорів. Набір для творчості від 4М ідеальний для занять в школі (підійде дітям від 8 років), особливо за системою реджио-педагогіки, де немає «неправильно», а є «по-іншому».
У наборі:
Дерев'яна скриня (12 х 9 х 13 см) – 1 шт.
Дзеркало – 1 шт.
Листок з перебивними картинками – 1 шт.
Подвійна клейка стрічка – 1 шт.
Набір фарб – 1 шт.
Пензлик – 1 шт.
Паличка для наклеювання – 1 шт.
Інструкція – 1 шт.
Характеристики
Стать Для дівчат
Материал дерево, другие
Возраст От 8 лет, От 9 лет, От 10 лет
Вес (кг) 0.3

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх