💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Набір для розкопок 4M ДНК динозавра Тиранозавр (00-07002)

Нет в наличии
Артикул: 00-07002
Цену уточняйте
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Описание
Відзняти справжнє кіно разом із динозавром – звучить фантастично? Тепер це реально з набором для досліджень від 4М! Спочатку вам належить зробити відкриття в сфері палеонтології та знайти ДНК справжнього динозавра – тиранозавра Рекса. Продовживши дослідження, ви знайдете його скелет, що світиться в темряві. Відправляйтеся в цю захопливу пригоду разом з друзями!
Організуйте робоче місце для розкопок і вберіться всією командою у зручний одяг – на вас чекає робота у пилу. Будьте терплячі та уважні як справжні вчені-палеонтологи. Процес розкопок може зайняти кілька годин! У наборі для досліджень ви знайдете спеціальні інструменти для розкопок і пензлик для очищення кісток від пилу.
Крім скелета динозавра ви знайдете капсулу з його ДНК у вигляді наліпок. Наклейте всі елементи з капсули на спеціальний килимок для гри. Тепер ви готові до зустрічі з динозавром у себе вдома! Для цього встановіть безкоштовний додаток доповненої реальності DinoCodes в Google Play або App Store. Знімайте класні відео про тиранозавра та діліться ними з друзями.
Із новими смішними дублями не забудьте завершити розкопки. Усередині гіпсового брикету ви знайдете 12 частин скелета динозавра, які світяться в темряві. Зберіть скелет для свого домашнього музею палеонтології за допомогою м'якого воску замість суглобів.
У серії AR Wonder ви зустрінете ще двох динозаврів з ефектом доповненої реальності: рогатого трицератопса та стегозавра з гострими шипами. Зберіть всю колекцію і знімайте ролики одразу з трьома доісторичними ящерами!
Цей неймовірний набір для досліджень виграв три нагороди у 2016 році в Італії та Китаї: за якісне оформлення, гарний дизайн, а також як подарунок для розвитку. Набір від 4М знайомить із доповненою реальністю, тренує дрібну моторику, інтелект, уяву, дає базові знання в палеонтології.
У наборі:
Гіпсовий блок із частинами скелета динозавра і капсулою з наліпками ДНК – 1 шт.
Набір інструментів для розкопок – 1 шт.
М'який віск – 1 шт.
Ігровий килимок (42х42 см) – 2 шт.
Пензлик – 1 шт.
Інструкція – 1 шт.
Характеристики
Стать Для дівчат, для хлопчиків
Материал гипс, пластик
Возраст От 8 лет, От 9 лет, От 10 лет
Вес (кг) 1.09

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх