💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Набор для творчества fischerTIP Box S FTP-40993

Нет в наличии
Артикул: FTP-40993
84 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Описание
Завдяки набору для творчості від німецького бренду fischerTIP можна дати волю фантазії і втілити у дійсність будь-які мрії та фантазії. З різнобарвних подушечок-тіпсів, виготовлених із картопляного крохмалю, можна сформувати фігурки, викласти зображення, або ж застосувати їх як фарбу. FischerTIP – оригінальна новинка на ринку дитячих товарів. Така забавка подарує дитині багато позитивних емоцій, а також сприятиме розвитку низки важливих умінь. Набір підходить діткам від 3-х років.
Безпечний матеріал
Картопляний крохмаль з використанням нетоксичних, гіпоалергенних, харчових фарб – те, з чого виготовлені тіпси fischerTIP. Подушечки абсолютно безпечні і не здатні заподіяти шкоду здоров’ю. Крім того, кольорові тіпси нешкідливі для довкілля, адже вони на 100% біорозкладні. Додаткові інструменти набору виконані з нетоксичного біопластику. 

Комплектація і способи використання
У невеликій коробці, розміром 12х6х13 см ви знайдете близько 80 різнобарвних подушечок-тіпсів, а також допоміжні інструменти, які полегшують процес створення різноманітних витворів: спеціальна серветка-спонж, за допомогою якої легко змочувати тіпси і ніж, яким можна розрізати подушечки на частини. Дещо змочені подушечки легко скріплюються між собою, відтак у такий спосіб можна сформувати найрізноманітніші фігурки. Розрізавши подушечки на менші частини, можна викласти з них зображення; варто також змочити їх водою. Крім того, тіпси можна використовувати як фарби. 

Даємо волю фантазії і розвиваємо моторику рук
Під час творчості дитина гарантовано набуде нових умінь і навичок. Завдяки набору від німецького бренду fischerTIP малюки зможуть уповні проявити фантазію і втілити в дійсність усі задуми. Під час роботи дітки розвиватимуть дрібну моторику, образне мислення. Створюючи різноманітні витвори, діти вчитимуться бути більш уважними і зосередженими. Також за допомогою різнокольорових тіпсів можна вивчити кольори, а завдяки великій кількості елементів навчитися рахувати.

Характеристики
Склад отгрузки
Склад (А)
Стать Для Всех, Для мальчиков, Для девочек
Габариты Ширина 120 мм
Габариты Высота 60 мм
Габариты Глубина 130 мм
Вес (кг) 0.05

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх