💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Конструктор LEGO Star Wars Джедайский истребитель Оби-Вана Кеноби 282 детали (75333)

В наличии
Артикул: 75333
1 319 грн
1 468 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Быстрый заказ
Описание
Усі на борт джедайського винищувача Обі-Вана Кенобі! Із ним у кабіні та його вірним астродроїдом R4-P17 на крилі вирушайте на Каміно, за Зовнішнє Кільце. Стріляйте з шипових шутерів по ворожих зорельотах, які з’являться на шляху. Приземліться у водному світі Каміно, щоб вас зустріла Таун Ве. Зустріч може змінити хід Війни клонів!

Шанувальники фільму «Зоряні війни: Атака клонів» можуть використовувати Силу, щоб зібрати цю модель із кубиків LEGO® Джедайський винищувач Обі-Вана Кенобі (75333). Цікавий подарунок для дітей віком від 7 років і старше оснащений кабіною для мініфігурки Обі-Вана, що відкривається, двома шиповими шутерами, висувним шасі, затискачами для зберігання світлового меча і точкою кріплення на крилі для голови дроїда R4-P17.

Цей ігровий набір містить 2 мініфігурки LEGO® Star Wars™: Обі-Вана і, вперше в історії, каміноанку Таун Ве, а також фігурку дроїда-астромеханіка R4-P17 LEGO, яка надихне на творчу сюжетну гру.

До цього набору додаються покрокові інструкції, а у додатку LEGO® Building Instructions є інтуїтивно зрозумілі інструменти для масштабування та повороту, які роблять процес творчого складання ще більш цікавим.

• Модель джедайського винищувача Обі-Вана Кенобі (75333) з кубиків: прихильники можуть заново пережити епічні сцени «Зоряні війни: Атака клонів», будуючи та граючи з цим винищувачем LEGO® Star Wars™.
• 2 мініфігурки LEGO®: Обі-Ван Кенобі зі світловим мечем і, вперше, Таун Ве, а також фігурка LEGO® дроїда-астромеханіка R4-P17.
• Створений для гри: винищувач має кабіну пілота для мініфігурок, що відкривається, два шипових шутери, висувне шасі, затискачі для зберігання світлового меча і точку кріплення на крилі для голови дроїда R4-P17.
• Ідея подарунку для шанувальників віком від 7 років: подаруйте цей конструктор із 282 деталей на день народження або свято шанувальникам фільму «Зоряні війни: Атака клонів» і колекціонерам LEGO® Star Wars™.
• Для гри та демонстрації: побудований із кубиків винищувач Star Wars™, розміром 25 х 13 х 7 см можна демонструвати в перервах між іграми.
• Творча гра для будь-якого віку: конструктори LEGO® Star Wars™ дозволяють дітям (і дорослим шанувальникам) відтворювати культові сцени, вигадувати власні унікальні історії або просто демонструвати зібрані моделі.
• Висока якісь: кубики та деталі LEGO® відповідають найсуворішим стандартам якості й безпеки, легко та надійно з'єднуються між собою.
Характеристики
Стать Для дівчат, для хлопчиків

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх