💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Масса для лепки Paulinda Super Dough 3в1 Котята PL-081556

В наличии
Артикул: PL-081556
160 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Быстрый заказ
Описание
С набором для творчества Paulinda дети окунутся в сказочный мир забавных и веселых котиков. С набором 3 в 1 можно сделать сразу 3 фигурки милых котят! Нежная на ощупь масса для лепки Paulinda, которой очень легко придать нужную форму, детали без проблем прилипают друг к другу. Масса для лепки мягкая и прочная, чем модельная глина и обычный пластилин. После высыхания становится упругой, как резиновый мячик. Масса супер легкая, гладкая и шелковистая на ощупь. Фигурки засыхают прямо на воздухе, и их можно использовать, как игрушки. Рекомендуемый возраст: 3+
Комплектация:

  • 4 контейнера пластилина (3 по 28 г. и 1 на 8 г.)
  • пластиковая палочка для формирования фигурок
  • 3 пары пластиковых глазок
  • инструкция

Пластилин сохраняется в безопасных контейнерах из полипропилена. В первом (28 г.) - 1 часть светло-зеленого цвета, 1 часть - салатового, 1 - оранжевого и 1 - белого цвета во втором (28 г.) - 1 часть желтого цвета, 1 часть оранжевого, 1 часть зеленого и 1 часть черного цвета в третьем (28 г.) - 1 часть розового и 1 часть нежно-фиолетового цвета в четвертом (8 ч) - 1 часть красного цвета.

Читать полный обзор ›

Створи унікальну іграшку своєї мрії з набором для творчості Paulinda

Запрошуємо у країну чудес та світ фантазій! Paulinda – легкий пластилін, з яким процес ліплення стає більш цікавим та пізнавальним. Ніжна і приємна на дотик маса для ліплення має безліч переваг. Їй дуже легко надати потрібну форму, а деталі чудово прилипають одна до одної. Після висихання, фігурки стають легкими і їх можна використовувати як іграшки.

Асортимент Paulinda

У каталозі ERC представлений широкий асортимент наборів для ліплення виробника Paulinda.

Є набори:

- для початківців, із стандартною комплектацією та невеликою кількістю маси для ліплення;

- великі набори, які дозволять зліпити одразу 3 фігурки;

- набори для дітей доросліше, із заводним та інерційним механізмами для створення інтерактивних фігурок.

Комплектація

В усіх наборах є все необхідне для захопливого заняття творчістю. Маса для ліплення зберігається у безпечних контейнерах із поліпропілену. Вона поділена на частини для зручності використання. Контейнери щільно закриваються кришкою для того, щоб пластилін не засихав.

Наприклад, у наборі "Машинка (помаранчева) інерційний механізм" ще й є пінопластова форма для зручності створення кузову автомобіля.

У кожному наборі є червона пластикова паличка із загостреним та пласким кінцем, для того, щоб було зручніше формувати деталі виробу.

Також у різних наборах є декоративні матеріали, які допомагають оживити фігурку. Це можуть бути оченята для котика, песика, дракона та інших тваринок.

Заводні та інерційні механізми у деяких наборах абсолютно безпечні. З їх допомогою звичайна пластилінова фігурка перетворюється на рухому, з якою дітям буде цікаво грати.

Для того, щоб дітям було простіше створити запропоновану виробником фігурку – у кожному наборі є детальна інструкція. В ній вказано, скільки і для чого потрібно взяти пластилін того чи іншого кольору.

Особливості і відмінності від звичайного пластиліну

Маса для ліплення м'якіше і міцніше, ніж модельна глина чи звичайний пластилін. Маса - супер легка, гладка і шовковиста на дотик. Після висихання вона стає пружною, як гумовий м'ячик. Не залишає слідів на руках, одязі і робочій поверхні. Застиглу масу можна залити водою, залишити на пару днів, і ми отримаємо знову готову для реалізації нових ідей масу. Маса не токсична, не містить масел, глютену і алергенів, виготовлена ​​на водній основі.

Характеристики
Склад отгрузки
Склад (А)
Стать Для Всех, Для мальчиков, Для девочек
Габариты Ширина 270 мм
Габариты Высота 50 мм
Габариты Глубина 250 мм
Вес (кг) 0.32

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх