💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Цікавий набір, дослідів можнга робити дійсно багато, ми допомагали дітям, весело провели час відкриваючи природні явища )
Ответить
Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Набір для досліджень 4М Метеорологія (00-03402)

В наличии
Артикул: 00-03402
543 грн
615 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Быстрый заказ
Описание
Створіть туман, досліджуйте парниковий ефект, побудуйте модель кругообігу води і дізнайтеся про вплив кислотного дощу на рослини з набором для досліджень від 4М!
Комплект із серії Green Science буде цікавий дітям від 8 років. Він розвиває мислення, уяву, інтелект, допитливість. Набір підходить для занять за методикою Реджио, уроків природознавства. Комплект 4M познайомить дітей ближче з науками метеорологія і екологія.
У наборі для досліджень є обладнання для семи дослідів. Додатково знадобляться: склянка, ґрунт для рослин, насіння бобів, олівець, пластикова пляшка, настільна лампа, алкоголь. Візьміть дорослих в асистенти під час експериментів.
Давайте почнемо! У першому експерименті ви створите статичну електрику за допомогою повітряної кульки і свого волосся. Кулька буде прилипати до стіни і викривляти струмінь води. Вправи покажуть, як електричний заряд виникає в хмарах і з'являється блискавка.
У другому досліді за допомогою помпи і алкоголю можна створити і розсіяти туман: завдяки зміні тиску і температури відбуваються конденсація і випаровування. В атмосфері Землі водяна пара з повітря збирається у краплі води, які утворюють хмари.
В експериментах із парниковим ефектом ви дізнаєтеся про вплив сонячного тепла і газів на температуру атмосфери Землі, а також зрозумієте причину глобального потепління. Для цього досліду додатково потрібні: пластикова пляшка, настільна лампа, сода і оцет. Дійте відповідно до інструкції і ви здивуєтеся, порівнявши температуру всередині та ззовні пляшки!
Міні-модель кругообігу води в природі дозволить зрозуміти, чому йде дощ, і навіть проростити боби без додаткового поливу! Із двох останніх експериментів ви зрозумієте важливість кислотності ґрунту для рослин і дізнаєтеся, як виникає вітер.
Усі досліди з набору прості й детально описані, містять доступні наукові пояснення. До кожного з експериментів подані цікаві факти по темі.
Цей комплект 4M отримав три нагороди за дизайн в Італії, Німеччині та Китаї, а також двічі ставав кращим набором для навчання на спеціалізованих виставках.
У наборі
Повітряна куля – 1 шт.
Кришка у формі хмари – 1 шт.
Перфорована пробка – 1 шт.
Макет гори – 1 шт.
Основа гори – 1 шт.
Помпа для створення хмар – 1 шт.
Термометр – 2 шт.
Тримач термометра – 2 шт.
Руків’я термометра – 1 шт.
Лоток для насіння – 1 шт.
Спіральний шаблон – 1 шт.
Папір для визначення рівня pH – 1 шт.
Інструкція – 1 шт.
Характеристики
Стать Для дівчат, для хлопчиків
Материал Пластик
Возраст От 8 лет, От 9 лет, От 10 лет
Вес (кг) 0.18

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх