💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Набор для творчества fischerTIP 300 FTP-533781

Нет в наличии
Артикул: FTP-533781
199 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Описание
За допомогою кольорових тіпсів із набору для творчості від німецького бренду fischerTIP можна виготовити щось особливе і неповторне. Створюючи оригінальні вироби власноруч, ваша дитина долучиться до світу мистецтва, розвине безліч корисних умінь і навичок. Кольорові подушечки fischerTIP можна використовувати не тільки як елементи для моделювання фігурок, але й як фарбу. Набір для творчості потішить і вас, і вашого малюка. FischerTIP підходить діткам від 3-х років.
Безпечний матеріал
Картопляний крохмаль з використанням нетоксичних, харчових фарб – те, з чого виготовлені подушечки fischerTIP. Подушечки є абсолютно безпечними і не здатні нашкодити здоров’ю. Крім того, кольорові тіпси нешкідливі для довкілля, адже вони на 100% біорозкладні. Інструмент, який є в наборі, виготовлений з безпечного біопластику.

Комплектація і способи використання
Набір для творчості поміщений у відро, розміром 19х17х15,5 см. Комплектація набору складає 300 кольорових тіпсів. Для зручного змочування і скріплення подушечок є спеціальна спонж-серветка, яку потрібно попередньо змочити водою, а потім з її допомогою промокати тіпси. Є декілька варіантів застосування подушечок. Можна моделювати з них фігурки; можна також розрізати подушечки на менші частинки і викладати з них зображення на папері, а змочивши подушечку, можна використовувати її як фарбу. Для розрізання тіпсів у наборі є спеціальний ніж. Також у наборі є інструкція з покроковим описом застосування подушечок, а також варіантами фігурок, які можна сконструювати. 

Даємо волю фантазії і розвиваємо моторику рук
Заняття творчістю разом із оригінальним набором fischerTIP сприятиме набуттю важливих умінь і навичок. Проявивши повною мірою уяву, дитина розвиватиме образне мислення. Крім того, за допомогою тіпсів можна вивчити кольори. Під час створення фігурок у дітей розвиватиметься дрібна моторика, що зрештою позитивно позначиться на мовленні.

Характеристики
Склад отгрузки
Склад (А)
Стать Для Всех, Для мальчиков, Для девочек
Габариты Ширина 180 мм
Габариты Высота 160 мм
Габариты Глубина 180 мм
Вес (кг) 0.15

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх