💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Набор для творчества fischerTIP Рюкзак FTP-520393

Нет в наличии
Артикул: FTP-520393
525 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Описание
Набір кольорових тіпсів від німецького бренду fischerTIP – оригінальна новинка на ринку товарів для дітей. Набір для творчості допоможе втілити найнеймовірніші фантазії. За допомогою подушечок, виготовлених із картопляного крохмалю, можна створити різноманітні фігурки, нанести зображення, або ж використовувати їх як фарбу. Достатньо їх трохи намочити водою. Процес створення шедеврів подарує дитині багато втіхи, а також сприятиме розвитку важливих навичок.
Безпечний матеріал
Німецький бренд піклується про діток, тому подушечки fischerTIP виготовлені з екологічно чистого природного матеріалу – картопляного крохмалю. Крім того, тіпси безпечні також для довкілля, оскільки вони на 100% біорозкладні. Фарби, що використовувалися для нанесення кольору – харчові, а відтак нетоксичні і не здатні нашкодити здоров’ю. Додаткові інструменти набору виготовлені з нешкідливого біопластику. 

Комплектація і способи використання
У прозорому рюкзаку розміром 30х23 см ви знайдете 1200 різнобарвних подушечок-тіпсів, а також допоміжні інструменти, які полегшують процес створення різноманітних витворів: спеціальна серветка-спонж, за допомогою якої легко змочувати тіпси, ніж, яким можна розрізати подушечки на частини, дерев’яні палички та інструкція з покроковим описом застосування подушечок і зразками фігурок, які можна створити. 

Даємо волю фантазії і розвиваємо моторику рук
У процесі створення фігурок і зображень дитина зможе розвинути низку корисних і необхідних умінь, навичок і якостей, серед яких: розвиток образного мислення, зосередження, уважність до деталей. Крім того, за допомогою барвистих тіпсів-подушечок можна вивчити кольори, а рахуючи елементи, можна вивчити цифри і лічбу. Крім того, робота руками сприятиме розвитку дрібної моторики рухів, що позитивно позначиться на мовленні.

Характеристики
Склад отгрузки
Склад (А)
Стать Для Всех, Для мальчиков, Для девочек
Габариты Ширина 230 мм
Габариты Высота 150 мм
Габариты Глубина 300 мм
Вес (кг) 0.30

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх