💙💛 Ми працюємо, всім миру, даруйте радість діткам 🙏
График работы:

Будние: 9:00–20:00 ✈

Сб: 9:00-18:00 ☕

ВС: 9:00 - 15:00 ✉

0
Мой заказ
Желания
Добавьте товары в желания
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить

Дерев'яна рамка-вкладиш Viga Toys Мешканці ферми (59562)

Нет в наличии
Артикул: 59562
336 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний

Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Описание
Дерев'яна рамка-вкладиш Viga Toys Мешканці ферми – це розвивальна гра у вигляді тематичної картинки в теплих тонах із добродушними персонажами. Вона гідна стати першою корисною іграшкою малюків від 12 місяців.
Головоломка складається з 4 вкладишів із ручками у вигляді звірят і рамки-основи з виїмками. У них зображені кольорові малюнки-підказки. Малюк буде збирати картинку з сонячним полем, хмаринками в небі, будиночком, квітами і безтурботними звірятами. Тут є курочка, овечка, коник, корівка.
Ця проста розвивальна іграшка чудово тренує моторику рук, координацію очі-руки і логічне мислення. Дитині необхідно збагнути куди і як правильно вставити фігурку, побачити зв'язок між частинами і цілим. Рукоятки в центрі вкладок допомагають їх тримати і переносити, не плутати лицьову сторону зі зворотом. Складаючи дерев'яний пазл-вкладиш, дитина запам'ятає назви чотирьох фермерських тварин, деякі кольори, розширить кругозір, стане більш уважною і кмітливою.
Розвивальний дерев'яний пазл-вкладиш підходить для занять за методикою Монтессорі. Рекомендований для ігор удома, у дитячих садках і центрах.
Набір із 4 вкладишів із ручками і рамки виготовлений із гладко відшліфованого дерева, вкритий нешкідливими фарбами. Розмір квадратної основи 22 см.
Дерев'яна рамка-вкладиш від Viga Toys Мешканці ферми зроблена згідно з головними стандартами якості та безпеки дитячих іграшок EN71 і ASTM.
Малюнки-підказки є на основі.
Характеристики
Стать Для дівчат, для хлопчиків
Материал Дерево

Отправляем ваши заказы:

«Новой почтой» по Украине — по тарифам компании (кроме оккупированных территорий)

"Адресная доставка" по Украине Новой Почтой (кроме оккупированных территорий)

"Укрпочтой" -  (возможна на отдельные группы товаров) -по тарифам компании Отправка заказа в течение 1-3 дней

Сроки формирования и отгрузки заказа:
• Для товаров со знаком "в наличии" срок формирования и отгрузки заказа составляет 1-2* дня после согласования всех деталей по оплате и доставке
* Важно! Все заказы, поступившие по выходным или дням общегосударственных праздников, будут обработаны в ближайший рабочий день.

  • Онлайн оплата LiqPay
  • Наложенный платеж
  • Оплата на карту Приват Банка
  • Оплата на карту Монобанка
  • Оплата на расчетный счет

Гарантия от производителя от 1 до 3 лет.

Наверх